Klantdossier


Rechtstreeks contact met jouw klant

Geschikt voor makelaars, vastgoedontwikkelaars & hypotheekadviseurs

De consument van vandaag wil zelf kiezen hoe hij een woning koopt of verkoopt, een hypotheek of verzekering afsluit. Hij wil daarbij transparantie én de mogelijkheid om zelf alles te regelen. Het klantdossier biedt deze mogelijkheid.

Het klantdossier
Het klantdossier is een online dossier waarin consumenten zich gratis kunnen oriënteren en voorbereiden op het kopen of verkopen van een woning. In het dossier kunnen ze een hypotheekberekening maken, alle hypotheekaanbieders & actuele rentes met elkaar vergelijken, woningen zoeken binnen hun budget in het meest uitgebreide woningaanbod van Nederland, hun eigen woninggegevens invoeren, bestanden uploaden & delen én veilig samenwerken met een makelaar, vastgoedontwikkelaar, hypotheek- of verzekeringsadviseur.

Sta rechtstreeks in contact met jouw klant
Door samen te werken met jouw klant in één dossier sta je rechtstreeks in contact, krijg je goed geïnformeerde klanten aan tafel en bespaar je kosten. Je kunt jouw klanten uitnodigen om samen te werken in het klantdossier of ze nemen via het klantdossier contact met jouw op!

Met het klantdossierKlantdossier
  • bied je een klantgerichte dienstverlening
  • kom je eerder in contact met jouw (toekomstige) klant
  • heb je altijd een actueel klantbeeld
  • kan de klant zich eenvoudig oriënteren & voorbereiden
  • werk je efficiënt samen in 1 dossier
  • heb je lagere kosten én een hogere conversie per kant
  • ontvang je extra affiliate inkomsten

Door de unieke combinatie van vastgoed, wonen, hypotheken en verzekeringen in het klantdossier bied je jouw klant optimale service!

Voor wie
Het klantdossier is geschikt voor full service kantoren of samenwerkende makelaars, vastgoedontwikkelaars, hypotheek- & verzekeringsadviseurs. Voor kantoren die geen samenwerking hebben, biedt het systeem de kans extra inkomsten te genereren.

Door wie
Het klantdossier is ontwikkeld door Findesk, Hofstaete en Yes-co.
“Wij geloven dat de toekomst bij de consument ligt. Zij willen transparantie in de woningmarkt en zelf de keuze hebben om zaken te regelen. Het klantdossier biedt daarmee uitkomst. Ze kunnen zich kosteloos oriënteren, voorbereiden én samenwerken met professionals. Het klantdossier biedt daarmee een toekomstgerichte oplossing voor zowel de consument als professional.” – Reinier van Westrhenen, eigenaar Yes-co.

Wil je meer weten over het klantdossier?
Bekijk dan hieronder het filmpje of neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact  »