ProjectontwikkelingIn Yes-co Pro kan je als vastgoedontwikkelaar met je partners en klanten optimaal samenwerken in één online omgeving.

Consument betrokken ontwikkelen

In Yes-co Pro kan je projecten invoeren, publiceren, vermarkten, verkopen of verhuren. Yes-co Pro bestaat uit relatiemanagement, woningdatabeheer, leadgeneratie en -retargetting, management dashboard en de mogelijkheid om kopers een persoonlijke online klantmap te geven waarin ze van begin tot eind bij het project betrokken kunnen worden.

Hoe werkt Yes-co Pro In een notendop:

Leads genereren

Na een eenmalige invoer van alle projectinformatie en media is het systeem klaar voor gebruik. Je publiceert eenvoudig het project direct naar alle online woningportalen, de eigen projectwebsite of via de Gateway Nieuwbouw naar de makelaar en Funda. Leads vanaf de website komen rechtstreeks het systeem binnen. De online publicaties, advertenties en marketing zijn centraal in te regelen en te volgen in het management dashboard.

Contact onderhouden

Eenmaal een lead ‘binnen’, dan kan je het contact eenvoudig als relatie in het systeem opvoeren en opvolgen. Van e-mails versturen tot documenten delen, het organiseren van evenementen en betrekken van klanten bij het ontwerp en inrichting, het kan allemaal met Yes-co Pro.

Optimaal samenwerken

Via de online klantmap werk je real-time samen met de potentiële bewoners, maar ook partijen als de makelaar en de financieel adviseurs kunnen toegang krijgen tot de online klantomgeving. Als de verkoop eenmaal loopt, hebben alle partijen inzage in de stand van zaken. Altijd actueel, iedereen dezelfde informatie. Geen heen en weer gemail.

Kopersbegeleiding en nazorg

Zelfs de nazorg kun je regelen via Yes-co Pro. Na oplevering start de garantieperiode en de inrichting van het in- en exterieur. Het persoonlijke contact met de kopers biedt mogelijkheden voor nieuwe aanvullende service- en verdienmogelijkheden. Wij vertellen daar graag meer over, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Wilt u meer weten over Yes-co Pro, neem dan hier contact met ons op.