WoningcorporatiesTotaaloplossing voor woningcorporaties voor het beheren, publiceren en uitponden van bestaande bouw en vrije sector verhuur. 

Samenwerken in één dossier met de makelaar, taxateur, aannemer en woningcorporatie medewerker. Alle informatie bij elkaar van mutatie tot aan transactie. Plan bezichtigingen met woningzoekende die al eerder contact hebben opgenomen. Eén plek om de hele verkoop aan te sturen en aanbod te publiceren en vermarkten.

Wij bieden u grip op het proces van mutatie tot verkoop en verhuur van vrije sector. Breng de woningzoekende op de hoogte van nieuw aanbod en creëer aktes in één klik. Het systeem geeft direct inzicht in het verkoop/vrije sector verhuur proces, leadmanagement, voortgang en hiermee het hele commerciële proces.

Grip en inzicht in het proces

Ongeacht of u gebruikmaakt van een interne of externe makelaardij, het systeem zorgt ervoor dat elke partij weet in welke fase het verkoopproces zich bevind. Dit gebeurd met een dashboard en communicatie vanuit het systeem via vooraf ingestelde sjablonen. Door koppelingen te maken met externe makelaardij software zoals bijv. NWWI en Pararius ontstaat er grip, ongeacht met wie u zaken doet. Hiermee verkort u de doorlooptijden, bespaart u op werkuren en werkt uw organisatie in één overzichtelijk systeem.

Woningzoekenden onderhouden

Toont iemand interesse in een woning? Gaat hij over tot koop of huur? Wat zijn de voorkeuren van deze persoon? De voorkeuren van elke potentiële woningzoekende worden bijgehouden en u kunt ze actief benaderen met nieuw aanbod. Geoptimaliseerd en geautomatiseerd, met minimale inspanning en 100% inzichtelijk.

Managementinformatie

Maak de juiste beslissing! Dankzij de vertaling van data naar overzichtelijke en bruikbare informatie bent u altijd op de hoogte van welke woningen zijn verkocht, welke aandacht nodig hebben of waar de kink in de kabel zit. U heeft altijd online overzicht.

Marketingdashboard

Wij helpen u actief marketing te voeren en dit inzichtelijk te maken. Van online display naar bezichtiging inclusief de uiteindelijke verkoop. Dit inzicht maakt het voor u makkelijk om bij te sturen; u ziet tenslotte in één overzicht wat de kosten en opbrengsten van een verkoop zijn, waar de geïnteresseerden vandaan komen en waar u kunt bijsturen.

Wilt u meer weten over onze oplossingen voor woningcorporaties, neem dan hier contact met ons op