Yes-co Open voor makelaars & agentsYes-co biedt makelaars en agents online oplossingen om vastgoed te beheren, te vermarkten en om klanten optimale service te bieden. 

Object- en relatiemanagement

Lees meer…

Dé CRM oplossing voor alle makelaars en agents. Wat voor soort makelaar of agent je ook bent, met Yes-co Open heb je een slim en betaalbaar online systeem om al je relaties en objecten in te beheren en mee te vermarkten.

NIEUW – Mobiel makelen

Lees meer…

Met Yes-co Open als basis en de uitbreiding met Yes-co Mobile wordt mobiel makelen mogelijk. Een volledig nieuwe manier van werken waarmee je als moderne makelaar al je huur- of kooptransacties online kan afronden in samenwerking met je klant.

NIEUW – Aankoopservice

Lees meer…

Van hypotheekberekening naar droomhuis. Yes-co maakt het voor de financieel adviseur maar ook de makelaar mogelijk om de online aankoopservice aan te bieden. Uw klant kan na een hypotheekadvies op kantoor of via een maximale hypotheekberekening op uw website de aankoopservice starten in een persoonlijke klantomgeving.

NIEUW – Full service dienstverlening

Lees meer…

Uniek in Nederland! Eén online totaaloplossing met makelaardij, verzekeringen, hypotheken en advies. Klanten willen met een hypotheek op zak direct hun droomwoning aankopen of zelf een woning verkopen, woonverzekeringen over- of bijsluiten en direct een goed advies en dat alles vanuit hun persoonlijke online klantmap.

Maatwerk

Lees meer…

Wij bieden standaard oplossingen voor elke vastgoedprofessional, maar staan open voor maatwerk. Yes-co is een modulaire opgebouwde oplossing waarvan de functionaliteit en presentatielaag gescheiden is. Yes-co is daardoor aan uw organisatie aan te passen of aan uw systeem te koppelen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Overtuig uzelf en neem vandaag nog contact met ons op.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden en voordelen voor uw organisatie.