Digitaal ondertekenen


Bespaar ook simpel en snel tijd en kosten met digitaal ondertekenen

Wat is het
Een rechtsgeldige, gekwalificeerde en geavanceerde online digitale ondertekening service op het meest veilige en geavanceerde platform van Nederland. Onze digitale ondertekening service ondersteunt SMS TAN, muishandtekening en sinds kort ook iDIN; de nieuwe meest veilige manier van online ondertekenen.

Hoe werkt het
Als makelaar of projectontwikkelaar geef je direct in het dossier in je Yes-co systeem aan dat het document (in pdf) ondertekent moet worden en welke personen het document moeten ondertekenen. Vervolgens ontvangen alle aangegeven personen een ondertekenverzoek met een link naar de online onderteken applicatie. Daar kunnen zij het document bekijken, lezen, de inhoud goedkeuren en ondertekenen.

Om de identiteit van de ondertekenaar te valideren, kan je voor verschillende soorten ondertekening kiezen. Kijk hier voor de verschillen tussen de soorten handtekeningen. Als alle ondertekenaars het document op deze manier goedgekeurd en ondertekend hebben, is het document rechtsgeldig. Na het tekenen, wordt het getekende document naar alle betrokken partijen gestuurd via de mail en staat deze ook in het dossier met in het zelfde document de akte van ondertekening en digitale certificering!

Voordelen van de digitale ondertekening service:

  • snel & eenvoudig documenten ondertekenen
  • geen gedoe meer met het printen & scannen van overeenkomsten
  • extra service naar je klanten
  • tijdsbesparing
  • 100% betrouwbaar & veilig
  • 100% rechtsgeldig

Wilt u ook per direct beginnen met digitaal ondertekenen?
Activeer dit direct in de App market van je Yes-co systeem.